top of page
Amandelbloesem

INDIVIDUELE COACHING

Soms loop je vast in het leven en weet je niet hoe verder. Wanneer dit gebeurt is dat een uitnodiging om te ontdekken wie je werkelijk bent of wat voor jou belangrijk is. 
Hoe zou het zijn om weer regie te ervaren? Om mee te kunnen bewegen op de stroom van het leven? Je verbonden voelen met jezelf en met je omgeving, de vrijheid en levensvreugde in jezelf ontdekken. Het leven stroomt tenzij jij het tegenhoudt.
 

Coaching stelt jou in staat om je bewust te worden van patronen die jouw functioneren in de weg staan, op je werk, in je gezin of op persoonlijk gebied. Samen gaan we dit verkennen. In de ruimte die daarmee ontstaat, kun jij nieuwe mogelijkheden ontdekken om je gedrag te veranderen of juist weer keuzevrijheid te ervaren of anders leren kijken naar je opvattingen. Kortom, je gaat ervaren waar bij jou de knelpunten zitten én dat er weer bewegingsruimte mogelijk is. 

Je kunt aan coaching denken als….

  • Je meer verbinding wilt ervaren in het contact met anderen

  • Je vrij wilt worden van overtuigingen, oordelen, gevoelens van onzekerheid, schuld, schaamte of faalangst

  • Je moeite hebt je grens aan te geven

  • Je problemen in je relatie(s) ondervindt

  • Je onvrede ervaart in je gezin, op je werk of op school

  • Je vitaliteit afneemt

  • Je burn-out klachten ervaart

Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt,
maar hoe je ermee omgaat

WERKWIJZE

Ik ondersteun jou in jouw proces van bewustwording en innerlijke groei. Jezelf kunnen en durven zijn, helpt jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en gezondheid. Het gaat hierbij niet om het vinden van een pasklare oplossing, maar juist leren omgaan met alles wat het leven je aanbiedt. Ik bied je een warm welkom en een veilige omgeving waarin jij jezelf mag zijn met alles wat er is zodat jij kunt groeien.
 
Enkele methodieken waarmee ik werk: Systemisch Werk, Transactionele Analyse, NeuroLinguistisch Programmeren, Acceptatie en Commitment Therapie, Geweldloze Communicatie en Lichaamswerk. Maar soms kan het ook fijn zijn om door middel van gesprekstherapie woorden te kunnen geven aan jouw knelpunt, te ontwarren en overzicht creëren. Samen kijken we welke begeleiding het beste past bij jouw vraag.

ANDERE SESSIES BIJ AEMARE:

REVIEWS

Amandelbloesem

Anne-Marie is bijzonder secuur in alles wat ze doet. Of het nou luisteren, adviseren of onderzoeken is. Dat maakt haar betrouwbaar en goed. Ze toont haar kwetsbaarheid, waardoor je kunt spiegelen en als vanzelf stappen zet

~ Tessa

bottom of page