top of page
Country Field

REVIEWS

"Anne-Marie is bijzonder secuur in alles wat ze doet. Of het nou luisteren, adviseren of onderzoeken is. Dat maakt haar betrouwbaar en goed. Met een fijn gevoel voor humor heeft ze naast de grote kennis en kunde ook een heel prettige manier van omgang. Wat ik bijzonder vind is dat ze haar kwetsbaarheid kan tonen waardoor je kunt spiegelen en als vanzelf stappen zet. Ik ben blij dat ik Anne-Marie heb leren kennen en gun het iedereen om met haar naar jezelf te kijken."

~ Tessa

7.png

"Anne-Marie keek, oprecht, met gevoel en aandacht en vanuit haar hart, met me mee naar wat ik lastig vond. Wat heb ik veel stappen gezet. "Wie ben ik, hoe kom ik bij mijn gevoel, wat vind ik belangrijk, mijn grenzen. Wat is mijn stukje en wat van een ander. En je hebt altijd een keuze". Anne-Marie bedankt voor je begeleiding van waar ik vandaan kom naar waar ik nu sta."

~ Hermie

7.png

"Vanaf het eerste contact voel ik me thuis. Anne-Marie voelt alles uitermate goed aan en weet de juiste instrumenten in te zetten waarmee het voor mij direct helder wordt. De opstellingen maken op een magische manier voelbaar wat er speelt, een soort puzzel die in elkaar valt. Anne-Marie brengt rust, luistert, spiegelt en leert mij bijzonder goed om vanuit mijn hoofd weer naar mijn hart tegaan en bij mezelf thuis te komen. Dit alles met veel positiviteit en een lach, ik kijk er iedere sessie weer naar uit!"

~ Wendy, loopbaanadviseur

7.png

"Tijdens onze kennismaking had ik gelijk een goede en prettige connectie met Anne-Marie. Dit hebben wij gedurende mijn reis samen op een vertrouwde manier uitgebouwd, zodat we datgene konden bespreken wat daadwerkelijk nodig was. Dit heeft mij veel inzichten gegeven over mijzelf."

~ Richard

7.png

"De kracht van Anne-Marie is dat zij een verbinding met je aangaat op basis van oprechte, respectvolle en warme belangstelling in jou als mens en wat je bezighoudt. Terwijl ze naar je luistert, om verduidelijking vraagt, toetst, zoekt, bevraagd, blijft dit haar basis. Ze gaat samen met jou op zoek en neemt hierin haar eigen mens-zijn mee.  Ze weet op een natuurlijke en respectvolle manier haar brede deskundigheid in te zetten en levert  je op diverse manieren input  (literatuur, podcasts etc.) Je blijft zelf in de regie en zij maakt het verschil! Ik gun iedereen een Anne-Marie! 

~ Leonne, Jeugdwelzijnswerker

Country Field
7.png

"De ervaring om in pure vrouwen energie te versmelten en daarin het veilige warme bad te vinden waarin ik helemaal mezelf kon, mocht zijn, ja, was, is zo voedend en helend en met niets te vergelijken! Steeds in contact, geleid door twee waanzinnig inspirerende vrouwen en goed doordachte structuur en opbouw zodat echte stappen maken en diepe ervaringen gewoon gebeuren. Onnoemelijk dankbaar, mezelf steenrijk voelend met de enorme berg ervaringen die ik meeneem voor de rest van m'n leven, maakt alleen de overgang terug naar m'n eigen leven irreëel, 'n tijdje. Dank jullie met heel m'n hart prachtvrouwen, voor alles!"

~ Wieneke, vrouwentraining

7.png
bottom of page