top of page
Soft focus of white coffee cup with small trees and green leaf in vase on wooden table nea

COACHING VOOR MEDEWERKERS

In de coaching staat het persoonlijk en/of professioneel vraagstuk van jou als medewerker centraal en daar stem ik mijn aanpak op af.  Ik bied trajecten aan bij vragen over:
 

  • Omgaan met veranderingen

  • Communicatieve vraagstukken

  • Stress, spanning en Burn-out

  • Conflicthantering

  • Persoonlijk leiderschap

  • Assertiviteit

  • Persoonlijke effectiviteit

  • Motivatie en zingevingsvraagstukken

WERKWIJZE

Aemare Coaching en Training heeft zich gespecialiseerd in het zichtbaar maken van belemmerende patronen en van daaruit de beweging in te zetten. Ik zet verschillende effectieve methodes in zoals Systemisch Werk, Ervaringsgericht leren, Transactionele Analyse, Neuro-Linguistisch Programmeren, Motiverende Gespreksvoering, Acceptatie en Commitment Therapie, Lichaamswerk en Geweldloze Communicatie.

HOE ZIET EEN TRAJECT ERUIT?

Je bereidt je op het traject voor door voorafgaand aan de intake jouw vraag zo helder mogelijk te formuleren. Wat wil jij voor jezelf bereiken door middel van deze coaching? Wanneer is het traject voor jou geslaagd?

Na het eerste gesprek waarin we samen de vraag verhelderen en jij mag ervaren of je vertrouwen voelt, plannen we 5 tot 6 gesprekken. Tussentijds ga je aan de slag met huiswerkopdrachten en reflecteer je op jezelf en op de gesprekken. Gedurende het hele traject stemmen we samen af of we op de goede weg zitten. Het is jouw traject en jij blijft aan het stuur. Aan het begin stemmen we samen met jouw leidinggevende in een driegesprek af wat de doelen zijn van jouw gesprek. Aan het einde evalueren we het traject wederom in een driegesprek.

Voor coachingsgesprekken binnen organisaties maak ik vooraf een offerte. Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met me op voor meer informatie en mogelijkheden.

Soft focus of white coffee cup with small trees and green leaf in vase on wooden table nea

PARTNERS

Ja tegen Nu logo
Elea
bottom of page