top of page
Gelukkig stel

RELATIEBEGELEIDING

Je relatie is dé plek waar zowel het beste als het slechtste van jezelf naar voren kan komen. Daar waar je eerst gelukkig was en je je vertrouwd voelde in je relatie, kun je opeens frustraties tegenkomen. Het kan zijn dat je meer behoefte hebt aan verbinding of dat je juist verlangt naar meer ruimte en vrijheid. Er is moed voor nodig om te erkennen dat een relatie niet (meer) is zoals je het graag zou willen. 


Relatiebegeleiding helpt je om met moeilijkheden in de partnerrelatie om te gaan. Of wanneer je meer verdieping in jullie relatie wilt. Wie ben je zelf eigenlijk in de relatie en hoe zouden jij en je partner je relatie vanuit vrijheid willen vormgeven, los van de gewoontepatronen? Hoe communiceer je met elkaar?

Being deeply loved by someone gives you strength,
while loving someone deeply gives you courage

WERKWIJZE

Het bewust maken van kinderlijke patronen en afhankelijkheid die in de relatie tevoorschijn komen, neemt een belangrijke plaats in. Niet om deze af te keuren maar juist om ze te herkennen en zo tot een volwassen omgang met elkaar te komen. Dat betekent dat je bereid bent om volledig op eigen benen te staan in relatie. Het is daarbij een kunst om de verschillen in de relatie waar te laten zijn.


De werkwijze varieert: gesprekken, oefeningen, verlangens en boosheid beheren, communicatievaardigheden aanleren, ontdekken hoe oude patronen steeds weer in een nieuw jasje worden uitgeleefd, elkaar leren zien vanuit openheid en kwetsbaarheid enz. 

ANDERE SESSIES BIJ AEMARE:

REVIEWS

Gelukkig stel

Anne-Marie is bijzonder secuur in alles wat ze doet. Of het nou luisteren, adviseren of onderzoeken is. Dat maakt haar betrouwbaar en goed. Ze toont haar kwetsbaarheid, waardoor je kunt spiegelen en als vanzelf stappen zet

~ Tessa

bottom of page