top of page
mais.jpg

OVER ANNE-MARIE

‘De moedigste daad die bestaat is jezelf te zijn. Zonder verontschuldigingen, zonder excuses en zonder masker’ Deze tekst van Debbie Ford raakte me jaren geleden recht in mijn hart en in mijn verlangen om mezelf te kunnen zijn. Met al mijn fijne en minder fijne kanten. Wat was ik altijd bezig om het goed te doen voor anderen, waardoor ik niet thuis was bij mezelf. Misschien ken jij het ook wel; jezelf aanpassen, veel in je hoofd zitten en vooral voor de ander denken, jezelf conformeren of juist onzekerheid over jezelf: Wat vind ik? En wat wil ík eigenlijk?

Dat is wat we onderzoeken in coaching. We gaan samen aan de slag zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf, leert dealen met wat er is. Van daaruit ontstaat er als vanzelf ruimte om opnieuw te kiezen, om het anders te gaan doen, op jouw manier. Ik ontmoet je daar graag, waar je ook bent in jouw proces.

Anne-Marie Aemare
7.png

Aemare is afgeleid van amore wat zoveel als liefhebben betekent. Dat is de basis van waaruit ik werk. Van huis uit ben ik plattelandsdochter, met een grote liefde voor natuur en dieren. Inmiddels ben ik de trotse moeder van drie kinderen die hun weg naar volwassenheid aan het vinden zijn. Ik hou van bewegen, wandelen, de natuur ervaren in mijn lijf, tekenen in de stilte zodat ieder detail de ruimte krijgt en ik heb een gezonde dosis zelfspot en humor.

MIJN ACHTERGROND

Mijn achtergrond: systemisch werk (Phoenix opleidingen), PSBK en systeemopsteller en diverse nascholingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn. Mijn ervaring als logopedist (HBO) zet ik nu soms in bij coaching als het gaat om de thema's stem geven, ademen en helder communiceren. Verder kijk en luister ik naar lichaamssignalen, als ingang om contact te maken. Ik breng graag lichtheid in moeilijke thema’s en bied een veilige ruimte voor groei en helder communiceren. 

When you make peace with yourself,
the world will mirror back that same level of peace 

REVIEWS

mais.jpg

Anne-Marie is bijzonder secuur in alles wat ze doet. Of het nou luisteren, adviseren of onderzoeken is. Dat maakt haar betrouwbaar en goed. Ze toont haar kwetsbaarheid, waardoor je kunt spiegelen en als vanzelf stappen zet

~ Tessa

bottom of page