top of page
Bloesems

VROUWEN TRAINING (4-DAAGSE)

In de drukte van alledag wordt er als vrouw veel van je gevraagd. Je rol als partner, als moeder, als dochter, werknemer of ondernemer combineren met andere rollen als vriendin, mantelzorger vraagt nogal wat van ons. Als vrouw zetten we de relatie met anderen voorop en zijn we van nature geneigd de belangrijkste relatie…namelijk die met onszelf te vergeten.


Het is juist deze relatie met onszelf die ons de innerlijke kracht geeft om ons eigen pad te blijven bewandelen te midden van alles wat er van ons gevraagd wordt. Het is dan ook de basis van waaruit we de wereld tegemoet treden. Het vraagt moed om voor onszelf te kiezen, tijd voor onszelf te maken zonder ons hiervoor te verontschuldigen of onze behoefte hieraan te verhullen.

WERKWIJZE

Samen met andere vrouwen gaan we vier dagen lang de tijd en ruimte nemen om te herbronnen, om die belangrijke relatie met onszelf opnieuw aan te gaan en deze te voeden. We werken met de kracht van het systemisch werk, vertragen, holding space, open cirkels en lichaamswerk. Je bent van harte welkom, met alles wat er voor jou op dit moment op jouw pad is.


Tijdens deze dagen zullen we werken met verschillende werkvormen op basis van systemisch werk. Met behulp van de contactcirkel zullen we naar onszelf en onze herkomst kijken. We werken zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast zijn er opstellingen en meditaties waardoor het een mooi afwisselend programma is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

We werken in groepen met maximaal 12 vrouwen. 

Data: 26 t/m 29 februari 2024 - 9e editie (UITVERKOCHT)

30 september t/m 3 oktober 2024 - 10e editie

Locatie: Abdij Postel in Mol (België)

Investering: € 705,- (inclusief verblijfskosten obv volpension)
Jouw reisbegeleiding: Nicki van Heugten (
www.jategennu.nl) en Anne-Marie Kemps

ANDERE SESSIES BIJ AEMARE:

  • Individuele coaching

  • Individuele opstelling 

  • Relatiebegeleiding

  • Gezinsbegeleiding

  • Vrouwen 4-daagse

REVIEWS

Bloesems

De ervaring om in pure vrouwen energie te versmelten en daarin het veilige warme bad te vinden waarin ik helemaal mezelf kon, mocht zijn, ja, was, is zo voedend en helend en met niets te vergelijken! Steeds in contact, geleid door twee waanzinnig inspirerende vrouwen en goed doordachte structuur en opbouw zodat echte stappen maken en diepe ervaringen gewoon gebeuren. 

~ Wieneke

bottom of page